Ağva Piccolo Mondo Otel

Ağva'da küçük bir dünya...

İstanbul’un şirin tatil beldesi Ağva’da yemyeşil bir doğanın içerisinde, Göksu Nehri'nin kıyısında, Karadeniz’in Ağva sahilinden 300 metre uzaklıkta yer alan küçük ve dostça bir aile işletmesi olan Ağva Piccolo Mondo Otel, 8 tanesi Osmanlı tarzı cumbalı ev modelinde olmak üzere toplam 20 oda, romantik bir yemek yiyebileceğiniz şömineli kapalı restaurant, doğa ve nehir ile başbaşa iskele restaurant, seçkin müzik ve içki çeşitleri ile Piccolo Bar ve sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedef edinmiş güleryüzlü personeli ile sizleri Ağva'da küçük bir dünyaya davet ediyor.

Yemyeşil bir doğanın içerisinde, Göksu Nehrinin kıyısında, Karadeniz'in Ağva sahilinden 300 metre uzaklıkta yer alan küçük ve dostça bir aile işletmesi olan otelimizde 8 tanesi Osmanlı tarzı cumbalı ev modelinde olmak üzere toplam 20 oda bulunmaktadır.

Odalar

Odalarımızın bazıları nehir, bazıları da dağ manzaralıdır. Odalarımızda duşakabin banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bazı odalarımız balkonludur.

Keyifli ve huzur dolu bir günün ardından odalarınıza çekildiğinizde kendinizi evinizde gibi hissedecek ve ertesi güne huzur içinde başlayacaksınız.

Otelimizde sizin sevgili dostlarınız olan evcil hayvanlarınız da sizinle birlikte odalarınızı paylaşabilir.

İletişim

Kurfalı Köyü Göksu Nehri Kıyısı Ağva - İstanbul

0 (216) 721 73 79

0 Yorum
YORUM YAP
Avşa Adası
Avşa Adası

Avşa adasına gelenlere öneriler

Ağva Otelleri

Avşa adasına gelenlere öneriler

Ağva

DMCA.com Protection Status