Ağva Ayisigi otel

 Otelimizde misafirlerimizin rahatı ve huzur için her türlü detayı düşündük, işletmemiz uzun yıllardır faaliyette bulunan ve birçok alanda kendini kanıtlamış olan bir aile tarafından kurulan ve işletilmekte olan nadir aile işletmelerinden biridir. Hizmet anlayışımız öncelikli olarak misafirlerimizin otelimizde konakladığı süre içerisinde her türlü rahat ve huzurunun sağlanması ve işletmemizden mutlu ayrılmasına dayanmaktadır. Misafirlerimizin huzuru ve mutluluğu bir numaralı önceliğimizdir. Ağva Ay Işığı Otel 2010 yılında hizmete açılmış, Ağva merkezinde, denize 2 dakika yürüyüş mesafesinde, ağva'nın tüm aktivite ve olanaklarından kolayca faydalanabileceğiniz, nehir ve orman gibi alanlara yürüyüş mesafesinde olan bir işletmedir.

Odalar

Balayı odamız; Jakuzili, balkonlu, klimalı, balkonlu, 24 saat uydu yayını ve sıcak suyu bulunan özel olarak dekore edilmiş ultra lüx oda çeşidimizdir. Otelimizde toplamda 1 adet balayı odamız bulunmaktadır.  Jakuzili suit odalarımız; Özel olarak dekore edilmiş, balkonlu, 24 saat uydu yayını, sıcak su, klima ve jakuzi bulunan lüx odalarımızdır. Otelimizde toplamda 3 adet jakuzili suit odamız bulunmaktadır. Yarı suit odalarımız; Klimalı, 24 saat sıcak su ve uydu yayını olan, balkonlu müşterilerimizin rahatı için özel olarak düşünülmüş odalarımızdır. Otelimizde toplamda 7 adet yarı suit odamız bulunmaktadır.

Adres: Kuzey caddesi No:21 Ağva Şile İSTANBUL / Türkiye Telefon: 0216 721 77 07 Gsm: 0533 375 47 77 Email: [email protected]
Kuzey caddesi No:21 Ağva Şile İSTANBUL / Türkiye
0216 721 77 07
İLETİŞİM KURUN

Otel yetkilisime mail gönderin.

0 Yorum
YORUM YAP
Avşa Adası
Avşa Adası

Avşa adasına gelenlere öneriler

Ağva Otelleri

Avşa adasına gelenlere öneriler

Ağva

DMCA.com Protection Status