Ağva Riverside Club

Rahat bir uykudan sonra kuş sesleriyle güne merhaba derken, kahvaltınızı zevkle döşenmiş kapalı veya açık restaurantımızda zengin açık büfemiz ile yapabilirsiniz.

Günün ilerleyen saatlerinde yapabileceğiniz aktiviteler o kadar çok ki... Biraz serinlemek için ya Göksu nehrinin temiz sularına kenidiniz bırakabilir ya da tesisimizde bulunan açık yüzme havuzunda kulaçlarınızı atabilirsiniz.

Deniz sevenler tesisimizden 500 metre uzaklıktaki Karadeniz'in serin sularında yüzebilir, Ağva'nın temiz plajında güneşlenebilirler.Nehirde sizi bekleyen kanolarımız, sandallarımız ya da deniz bisikletlerimiz ile ücretsiz su sporları yapabilirsiniz. Ayrıca Eski bir şilep filikasından yapılmış teknemiz ile nehir üzerinde dostlarınızla birlikte yapabileceğiniz bir gezi ile keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Ağva'nın doğal güzelliğinden ve yeşilliğinden faydalanmak isteyenler için profesyonel rehberler eşliğinde bisiklet, avcılık, trekking aktivitelerimiz ilgilerini çekecektir.

Akşam olduğunda yemeğinizi ya iskele restaurantımızda ya da şömineli kapalı restaurantımızda alabilirsiniz. Yemek sırasında içeceğiniz kaliteli şaraplarımız ile günün yorgunluğunu tamamen atabilirsiniz.

Yemek sonrası Jazz Bar' ımıza uğramayı unutmayın. Profesyonel DJ' imizin sizler için seçtiği jazz, pop, klasik, rock türü yabancı müziklerden oluşan şarkıları dinleyebilir, bir yandan içkinizi yudumlarken bir yandan da kendinizi müziğin ritmine bırakıp dans edebilirsiniz.

Odalar

Ağvada Göksu nehri kıyısında kurulu riverside konaklamanız için sizlere 4 ayrı seçenek sunuyor.

Standart odalar
9 metrekare genişliğinde odalar dağ ve nehir manzaralı... Odalarda Banyo-tuvalet, telefon, klima, TV, minibar, saç kurutma makinesi, merkezi müzik sistemi bulunmaktadır.

Bungalow odalar
Bungalow odalar pratik yaşamın tüm gereklerini yerine getirmek için döşenmiş ve yüksek standartlarıyla sizin için hazırlanmıştır. Tamamı havuz ve dağ manzaralıdır. Odalarda Banyo-tuvalet, telefon, klima, TV, minibar, saç kurutma makinesi, merkezi müzik sistemi bulunmaktadır. Odalar 20 metrekare büyüklüğünde olup 6 adedi dublex, 8 adedi ise çift kişiliktir.

Lux Odalar, Suit ve Jakuzili Odalar
Lüx odalar konuklarımızın tercihi açısından 2 tipte hazırlanmıştır. 2 adet suit ve Hafta içi yorgunluğunuzu çabuk üzerinizden atabilmeniz için 1 adet jakuzili oda. Odalarda Banyo-tuvalet, telefon, klima, TV, minibar, saç kurutma makinesi, merkezi müzik sistemi bulunmaktadır.

İletişim

Yakuplu Mah. No: 142 Ağva - İstanbul

(216) 721 71 36

(216) 721 82 93

0 Yorum
YORUM YAP
Avşa Adası
Avşa Adası

Avşa adasına gelenlere öneriler

Ağva Otelleri

Avşa adasına gelenlere öneriler

Ağva

DMCA.com Protection Status